Pana acum am informat, sustinut si ajutat gratuit sute de mii de oameni si am obtinut urmatoarele rezultate-record:
Sedentarism
358.016.420
calorii arse
Sport
68.792.393
minute exerciţii
Sănătate
49.821
kg slăbite sănătos
Alimentaţie
450.439
zile jurnalizate
Hidratare
1.071.988
pahare cu apă
Responsabil Ajut Responsabil Donez Responsabil Sustin Responsabil Media Responsabil

Sustin Responsabil

Promovăm sănătate, corectitudine şi valoare. Pentru o lume mai bună, toate aceste valori trebuie să fie cunoscute şi înţelese de cât mai mulţi oameni. Poţi contribui prin afişarea de insigne şi widget-uri.

Widget

Ai funcţionalităţi avansate pe site/blog şi contribui la promovarea stilului de viaţă sănătos. Oferim gratuit funcţionalităţi avansate şi informaţii obţinute din experienţa noastră pentru a fi încorporate în site-urile care susţin stilul de viaţă sănătos. Informezi vizitatorii site-ului/blog-ului tău, le oferi funcţionalităţi avansate şi împreună promovăm stilul de viaţă sănătos.

Alege un widget »

Insigne

Promovezi ajutorul reciproc, funcţionalităţile şi informaţiile imparţiale oferite gratuit. Au fost necesare multă muncă şi cercetare pentru ca Slăbuţe să obţină rezultatele actuale record şi să ajungă la nivelul tehnologic actual. Aderă la Slăbuţe şi transmite tuturor această experienţă. Împreună creăm o lume mai bună.

Alege o insignă »


Pentru ajutor sau informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon +40-724.128.680 sau la adresa de e-mail contact@slabute.ro

Ajut Responsabil

Ajut Responsabil

Viitorul depinde de fiecare dintre noi. Doar prin implicare, ajutor, înţelegere şi mult suflet promovăm o societate bazată pe ajutor şi înţelegere. Împreună creăm o lume mai bună!

Vezi cum poţi ajuta »

Donez Responsabil

Donez Responsabil

Investim în viitor. Efortul pentru a ajuta, a informa corect societatea şi a dezvolta toate funcţionalităţile oferite gratuit pe Slabute.ro este foarte costisitor. Poţi ajuta prin donarea unei sume de bani.

Vezi cum poţi dona »


SUNT RESPONSABIL™
Participanţi noi
Ultimele articole