DONEAZA: Ajuta un copil sa traiasca!

DONEAZA: Ajuta un copil sa traiasca!, Poza 1
DONEAZA: Ajuta un copil sa traiasca!, Poza 2
Iniţiativă organizată de către: 80 adaugat de
Slabuta

DONEAZA: Ajuta un copil sa traiasca!

Ajuta un copil sa traiasca! Doneaza si daruieste o sansa la viata unui copil care inca nu s-a nascut!

Slabute Responsabil - SUNT RESPONSABIL!
Invită participanţi  »

CARLA TRAIESTE SI ESTE SANATOASA! MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE I-AU DARUIT ACESTEI FETITE SANSA LA VIATA! FOTOGRAFII

Doneaza o suma de bani si salveaza un copil inca nenascut, care are o malformatie la inima si trebuie operat imediat dupa nastere intr-un spital din Germania, altfel va muri.

Diana TANASE (Diana D, mama): Tot incerc sa astern pe hartie povestea noastra, a mamei – Diana, a taticului - Marius si a bebelinei noastre ce este pe drum.

La 22 de saptamani am fost la morfologia de trimestru 2 vesela sa o vad pe bebelina, dar cand au privit mai bine inimioara ei au gasit o problema. Am refuzat sa cred ca este ceva in neregula si am inceput disperata sa alerg la cat mai multi medici sa ma linisteasca.

Insa, din pacate, toti 3 medicii s-au uitat si au dat acelasi diagnostic, bebe are o malformatie la inima, se numeste transpozitie de vase mari, iar pentru ca bebelina sa aiba o sansa la o viata cat se poate de normala trebuie operata imediat dupa nastere, iar acest lucru este posibil doar in Germania unde un doctor cu suflet mare si experienta poate rezolva totul.

Va trebui sa plec inainte cu cateva saptamani de nastere pentru ca nasterea va fi acolo iar bebe va fi preluat imediat dupa nastere de catre cei de la clinica de cardiologie.

Acum avem 27 de saptamani, deja am primit invitatia din Germania, avem actele necesare pentru formularul E112 care va acoperi costul interventiilor si al spitalizarii si incet incet capatam mai mult optimism.

Insa ca orice incercare e dificil sa fie totul perfect pana la capat. Avand in vedere ca trebuie sa fim inainte cu 3 saptamani de data nasterii, iar perioada in care vom sta acolo va fi de 1 luna jumatate marea noastra problema este cea a banilor necesari pentru transport, cazare , masa, acte necesare pentru declararea copilului.

Cu ajutorul mamicilor care au trecut prin aceasta problema mi-am facut o listuta a acestor cheltuieli, iar banutii necesari ar fi in jur de 4000-5000 euro.

Ne-am gandit in fel si chip cum sa strangem acesti bani , dar avand in vedere situatia noastra actuala delicata din punct de vedere financiar ne este foarte greu sa facem acest lucru.

De aceea apelez la ajutorul dumneavoastra, ma gandesc ca putin cate putin din partea fiecaruia ar insemna o sansa in plus sa putem ajunge acolo si ca fetita noastra sa aiba sansa la o viata normala. Si desigur orice rugaciune care sa ne vegheze pe toata aceasta perioada...chiar avem nevoie, visez doar la momentul cand ne vom intoarce acasa si fetita mea va fi sanatoasa.

Va multumesc din suflet ca ati rupt din timpul dvs pentru a citi povestea noastra trista dar speram cu un final fericit.

Pentru cei care vor si pot sa ne ajute voi lasa si un numar de cont si o adresa de email:

dobre.deedee@gmail.com

Conturi pentru donatii

IBAN:
RO46 BTRL 0440 1201 G942 25XX
BANCA TRANSILVANIA
TANASE MARIUS

IBAN:
RO17 UGBI 0000 0220 1883 1RON
GARANTI BANK UNIRII
TANASE DIANA CLARA

IBAN:
RO95 UGBI 0000 0220 2068 3EUR
GARANTI BANK
ID UGBIROBU
TANASE DIANA CLARA

Documente

Scrisoare medicala cardiologie - Dr. Alin Nicolescu (clic pentru vizualizare)

Diagnostic - Dr. Chitescu Rodica (clic pentru vizualizare document)

Diagnostic - Dr. Cosmin Mihailescu (clic pentru vizualizare document)

Poze diagnostic (clic pentru vizualizare document)

Această iniţiativă s-a încheiat!

SUNT RESPONSABIL™
Participanţi noi
Ultimele articole